Skip to main content

Varusteet

”Bändillä pitää olla kamat” on ollut johtoajatuksenamme jo vuosia. Kun kalusto on kunnossa, on mukava nauttia luonnosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Hyvillä vaatteilla ei tule kylmä eikä märkä, ensiluokkaisella konekalustolla ei tarvitse miettiä pääsenkö tuon kukkulan yli vai en? Oppaiden turvallisuusvarusteet tarjoavat palasta osaamista alallamme. Kaiken tämän lisäksi teemme kaikkemme, jotta oppaamme ja asiakkaamme osaavat myös nauttia kaluston parhaista ominaisuuksista.

ASIAKASVARUSTEET TALVI

Stella Polaris ajovarusteetAnnamme asiakkaillemme lämpimän talvihaalarin, villasukat, kengät, kintaat, kypärämyssyn sekä kypärän. Jos retki ei edellytä kypärää, laitamme päähän pipon taikka karvalakin.
Talvella kerrospukeutuminen on tärkeää, jotta kylmä ei pääse yllättämään.
Tarkemmat tiedot löydät turvalliset elämykset sivulta.

Vaativampaan makuun meiltä löytyy myös kaksiosaiset Snogear ajoasut kypärä/lasiyhdistelmällä. Drop on freeride-kuskin unelmavaate, jolla kehtaa näyttäytyä myös kylillä. Materiaali on kevyttä laminoitua polyesteria. Hengittävyys 8000 g/m² ja vesitiiviys 10 000 H2O.Takissa avattavat lumilukot ja edessä kokonaan aukeava vetuketju. Tarrasäädöt, heijastimet edessä ja takana. Vesitiiviit vetoketjut ja 80 g eriste. Useita taskuja ja erillinen tasku kännykälle tuulensuojan alla. Kainaloissa ja selässä ilmastointitaskut, irrotettava huppu. Vesi- ja höyrytiivis rintatasku kameralle.

ASIAKASVARUSTEET KESÄ

Koskenlaskuretkillemme asiakkaat saavat kauttamme sadeasun, kumisaappaat, villasukat, pelastusliivin sekä kypärän.
Tarjoamme sadeasut ja kumisaappaat myös muillekin opastetuille safareille mikäli vesisade yllättää.
Tarkemmat tiedot löydät turvalliset elämykset sivulta.