Skip to main content

Koskenlasku Kitkajoella Ruka-kuusamossa

Ruka-Kuusamon ja Kitkajoen perinteikkäin ja kokenein koskenlaskuyritys. Lähde mukaan koskenlaskuseikkailuihin ammattitaitoisten kapteeniemme kanssa Kuusamon upeisiin Kitkajoen maisemiin!

Ohjelmat

VIIKKO-OHJELMA
Kesän Viikko-ohjelma on voimassa joka päivä 1.6-8.10.2022 välisenä aikana. 

KOSKENLASKUN LÄHTÖPAIKKA
Kitkajoen koskenlaskukeskus sijaitsee Jyrävän leirinnässä noin 20 kilometrin päässä Rukan laskettelukeskuksesta. Katso koskenlaskukeskus kartalla

POLTTARIT, VIRKISTYSPÄIVÄ VAI LUOKKARETKI?
Haluatko yksityisen koskenlaskukokemuksen ilman muita kattavammalla kokoonpanolla? Järjestettävissä on kahvitukset, maastolounas joella, tarjoilu kotakahvilassa ja sauna koskenlaskun jälkeen

Varaaminen ja tiedustelut

VARAAMINEN
Voit varata koskenlaskuohjelmat verkkokaupasta klo 16.00 mennessä edellisenä päivänä. Klo 16.00 jälkeen retkelle ilmoittautuminen onnistuu vielä puhelimitse tai sähköpostilla. Voit kysyä puhelimitse myös saman päivän äkkilähtöä, täytämme kaikki tyhjät paikat!

ÄKKILÄHDÖT
Voit kysyä soittamalla äkkilähtöä koskenlaskuun jopa samalle päivälle!

MAKSUTAVAT
Meillä voit maksaa pankkikortin ja käteisen lisäksi myös Smartum, E-passi, Edenred sekä Eazybreak mobiilimaksulla.

OTA YHTEYTTÄ!
Soita tai laita meille sähköpostia!
+358 40 843 3425 / info@stellapolaris.fi

Lisätietoja ja ohjeita

KITKAJOKI
Kitkajoki on Kitkajärvestä Venäjän puolella olevaan Paanajärveen laskeva noin 40km pitkä vapaasti virtaava joki. Kitkajoesta mahtavan koskenlaskujoen tekevät pieni vedenpinnan vaihtelevuus ja monipuoliset reittivaihtoehdot. Kitkajoelta löytyy lukuisa määrä koskenlaskuun soveltuvia koskia mutta suurinta Jyrävän vesiputousta emme laske.

VARUSTEET
Kaikki koskenlaskuohjelmat sisältävät melontavarusteet (Kumisaappaat,sadeasu,pelastusliivit ja kypärä), kuljetukset ja ammattitaitoisen oppaan. Voit ottaa matkaan kuivia vaihtovaatteita ja vaihtaa ne koskenlaskuretken jälkeen toimistollamme. Suosittelemme ottamaan mukaan oman muovisen juomapullon joka pysyy hyvin mukana kumiveneen lattialla.
Emme suosittele ottamaan joelle matkaan puhelinta, auton avaimia tai muuta vedelle arkaa. 

IKÄRAJAT
Koskenlaskuretkissä mainitut ikärajat ovat Turvallisuus- ja kemikaaliviraston hyväksymien koskenlaskun turvallisuusohjeiden mukaisia. Olemme ikärajoissa ehdottomia, joten 4- vuotias ei pääse perhereitille ennen kun on täyttänyt 5 vuotta. Samoin Villille Reitille emme ota alle 18 vuotiaita.

  • Koskenlasku Perhereitti käylä-Juuma
  • Koskenlasku perhereitti käylänkoski
  • Koskenlasku suomessa kitkajoella
  • Uimassa koskenlaskun jälkeen

Maksuvälineenä myös liikuntaedut!