Skip to main content

Koskenlasku Villi-reitti K-18 – Harley Davidson Club Finland – Ruka

Koskenlasku Villireitti K-18

Järjestimme yhdessä Harley Davidson Club Finlandin kanssa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Kitkajoen suurimmat kosket tapahtumaan sopivalla aikataululla ja edullisella hinnalla! Tällä retkellä koet suomen mahtavimmat koskenlasku kosket!

Aikataulu
Koskenlaskun lähtöajat ovat 10:00 ja 17:00
Paikalle tulee saapua siten että kerkeät ilmoittautumaan ja vaihtamaan varusteet. viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Hinta
Hinta on 55€/hlö ja retken minimi lähtijämäärä on 4hlö. Ilmoitamme edellisenä päivänä mikäli retki ei toteudu klo 16 jälkeen ja palautamme maksun.

Varaaminen
Suosittelemme varaamaan paikkasi hyvissä ajoin sillä auinkoisen kelin sattuessa paikkoja ei välttämättä riitä kaikille. Voit varata retken helposti ennakkoon verkkokauppamme kautta. Jos sinulla on liikuntaseteleitä joilla haluat maksaa niin varaus on tehtävä puhelimitse tai sähköpostilla 0408433425 / Info@stellapolaris.fi

III-IV luokan koskia

Kitkajoen kolmen suurimman kosken lasku antaa unohtumattoman elämyksen. Suurimman, Jyrävän, kierrämme maitse. Koskenlasku jatkuu vieä pienempiä koskia myöten Vattumutkaan, josta lyhyen patikoinnin jälkeen autokuljetus aloituspaikalle. Koskiluokitukset III-IV. Ikäraja 18 v. Lähdön toteutumiseen vaaditaan 4 henkilöä. Voit myös kysyä myynnistämme vapaita paikkoja jo toteutuviin lähtöihin.

Reitti: Niskakoski II, Myllykoski IV, Aallokkokoski IV, Jyrävä VI (kierretään maitse) Heinäkoski I-II, Vattumutka.

Varusteet
Opas vastaanottaa teidät koskenlaskukeskuksessamme Juumassa,jossa valitaan oikean kokoiset varusteet (sadeasu, kumisaappaat, kypärä ja pelastusliivit) ennen koskelle lähtöä.

Kaikki koskenlaskuohjelmat sisältävät melontavarusteet (Kumisaappaat, sadeasu, pelastusliivit ja kypärä) Kuljetukset ja ammattitaitoisen oppaan. Voit ottaa matkaan kuivia vaihtovaatteita ja vaihtaa ne koskenlaskuretken jälkeen toimistollamme. Suosittelemme ottamaan mukaan oman juomapullo joka pysyy hyvin mukana kumiveneen lattialla.

Emme suosittele ottamaan joelle matkaan puhelinta, auton avaimia tai muuta vedelle arkaa.