SEIKKAILU­SAFARIT ULKOMAILLE

Seikkailusafarit Ulkomaille

Huom: Vallitsevasta tilanteesta johtuen, emme enää järjestä retkiä venäjälle niin kauan kun nykyinen hallinto on vallassa.

Stella Polaris Adventures on jo vuodesta 2000 järjestänyt vaativia kelkkamatkoja pohjoismaissa. Naapurimaissamme kelkkailu on huomattavasti vapaampaa ja tarjoaa täten huikeat mahdollisuudet nauttia hankien kimalluksesta. Kelkkamatkoja toteutetaan kahdella tapaa, joko lähdetään suoraan Rukan toimistomme pihasta kohti Ruotsia, taikka pakkaamme kelkat, kamat ja miehet autoon ja ajamme autolla kohteeseen.

Vuoristoretkille varustamme teidät lumiturvallisuusvarusteilla ja käymme yhdessä läpi lumiturvallisuusvarusteiden käytön ennen vuoristoon lähtöä

Kysy lisää: Marko Mustonen 0400304991 taikka marko@stellapolaris.fi

Lue asiakkaan näkökulma seikkailusafarista

Kelkkailemaan Ruotsin Riksgränseniin

Kelkkailemaan Ruotsin Riksgränseniin

Kelkkailemaan Ruotsin Riksgränseniin Abisko/ Riksgränsen alue on pohjois- ruotsin suosituimpia freeride kelkkailualueita. Alueelta löytyy vaihtelevia olosuhteita eri korkeuksilta aina 1600 metriin saakka. Ruotsin lainsäädäntö sallii kelkkailun kelkkareittien ulkopuolella vaikka reittiverkostokin on aika kattava. Retkillämme suunnistamme vuoriston halki etsien kivoja maastoja ajoakatemian harjoituksia varten. Lounastauolle valitsemme sopivan tunturimajan jonka ravintolasta saa ruokaa keskieurooppalaiseen alppityyliin.

Lue lisää

Ruka- Kuusamo, talvi Rukanriutta 9 93830 Rukatunturi FIN Ruka- Kuusamo, kesä Juumantie 120 93999 Kuusamo FIN  

Posio
Kiririnteentie 1
97900 Posio FIN

Postitusosoite
Rukanriutta 9
93830 Rukatunturi FIN

+358 40 8433 425
info(at)stellapolaris.fi

Ruka Kuusamo
© Stella Polaris Adventures - Täyden Palvelun Elämysmatkatoimisto Sivuston toteutus Davas